Ebbl az egyik csals, ugyanis bolti. De mivel roppant egyszer s finom, mgis megemltem. Gla pudingporbl kszlt pr percnyi keverssel,

kicsit tbb tejjel, hogy a pudingllag ntetre vltson.

Ami viszont vrakozson felli lett, az a szirup. Nem volt otthon narancsom csak citromom, de ez is megfelel sznt s aromt eredmnyezett.


A fnk nem tl des, gy ignyli a plusz cukrot, ezrt remek kiegszt hozz ez az zletes szirup.

Magt a tsztt is nagyon brtam, ugyanis nkiszolgl. Az a rsze macers s undi, hogy ragad,

s vizes kzzel kell golyv formlni,

viszont sls kzben prg a fnk a zsiradkban, azaz kvzi magt forgatja,



gy a kb. 5 perces stsi id alatt simn ssze tudtam lltani a kvetkez adagot a felszabadult kezeimmel.
rdemes arra figyelni, hogy a tojsfehrje felversn tl ne dolgozzunk robotgppel, mert nagyon sztveri a tr gbeit, gy az eltnik a tsztban (tapasztalatbl mondom).



Fl adagot ksztettem, 25 grammos golykat formztam.
Nagyon finom, knny a tsztja, rdemes kiprblni.

