Ha valaki gy rzi, gyakorolnia kellene a habzsk hasznlatt, ksztse el ezt a stemnyt, garantlom, hogy szintet fog lpni vele.
	Idrabl trelemjtk, viszont a vgeredmny pazar lesz. Miutn a korbban ismertetett fehrcsoki krm nem viselkedik olyan szpen, mint az tcsokis, kerestem valami stabilabbnak grkez megoldst. A mennyisge lehetett volna tbb, ezrt a lersban mr a megemelt arnyokat ismertetem.
	 
	HOZZVALK:
	MINTA
	35 g puha vaj
	35 g porcukor
	35 g liszt
	35 g tojsfehrje
	piros telfestk
	 
	TSZTA
	4 nagy tojsfehrje+ 4 ek cukor
	4 nagy tojssrgja+ 4 ek cukor
	8 ek liszt
	2 tk tej
	2 ek olvasztott vaj
	 
	TLTELK
	78 g fehrcsoki
	20 g hideg vz
	1+3/4 lap zselatin
	2 dl tejszn
	1 zacsk habfixl
	 
	125 g apr kockra vgott eper
	 
	TEPSI: 24x34 cm.
	 
	Elszr elksztjk a krmet. A csokit vzgz fltt felolvasztjuk, flretesszk, amg lehl. A zselatint egy bgrbe mrjk, rntjk a hideg vizet, 5 percig hagyjuk duzzadni, majd mikrban felolvasztjuk. Egy lbasban forraljunk fel 41 g tejsznt, vegyk le a tzrl s keverjk hozz a zselatint, majd a csokoldt.
	
	Hagyjuk szobahre hlni, kzben rendszeresen keverjk t kzi habvervel. 159 g hideg tejsznt verjnk habb a fixlval, majd vatosan forgassuk ssze a csokis keverkkel. Felhasznlsig tegyk htbe.
	A minta tsztjnak sszetevit habvervel egynemv keverjk. 
	
	Megsznezzk, 
	
	majd habzskba tltjk (3-as dsztfejet hasznltam).
	Tlcra helyezzk a stpaprral bevont sablont, majd ttrljk egy olajos paprral. 
	
	Megrajzoljuk a mintt, 
	
	majd fl rra htbe tesszk a tlct.
	A tszthoz felverjk a fehrjket a cukorral, majd kln tlban habosra keverjk a srgjt a cukorral.
	
	Utbbiba beleszitljuk a lisztet, finoman elkeverjk, majd beleforgatjuk a tejet s a vajat.
	
	Vgl a fehrjt is vatosan hozzkeverjk.
	A tlcrl tvarzsoljuk a stpaprt a tepsibe, 
	
	
	majd rntjk a tsztt s vatosan elegyengetjk. 
	
	Ezutn nhnyszor a munkapulthoz csapkodjuk buborkmentests cljbl. 160 oC-ra elmelegtett, hlgkeverses stben 14 percig stjk.
	Kivtel utn a tsztt stpaprral egytt feltekerjk s gy hagyjuk kihlni.
	
	Tltskor kitekerjk a tsztt,
	
	megkenjk a krmmel,
	
	megszrjuk az eperrel,
	
	ismt feltekerjk, s dermedsig htben pihentetjk.
	Szp is finom is, alkosstok meg Ti is
	
	