Marcipnos borzaska
	
	
 
	
	Ahhoz, hogy legyrtsam letem els sajt marcipnjt, egy vletlenen keresztl vezetett az t.
	Trtnt ugyanis, hogy elksztettem ezt a receptet a klasszik Szamosbl, de nem tetszett. Szraz volt mr maga az alapanyag is,
	
	amin nem segtett a kzepbe ltetett pezsgs eper sem.
	
	
	
	
	
	Persze nem hagyott nyugodni a kudarc, gy azt talltam ki, megismtlem hzi marcipnnal s nem csak a kzepbe teszek, hanem belekeverem az egsz masszba az zestt, hogy egyenletesen nedvestsen.
	
	
	
	
	
	Na gy mr telitallat!
	A projekt legmacersabb pontja mgsem az eddig lertakban keresend, mert az a mandula aprtsa volt. Szerettem volna egysges, csinos darabkkat, gy a zzst s az aprtgpezst elvetettem, maradt az ollval szabdals.
	
	5 deka szecska tovbb aprtsa j egy rt vett ignybe, pusztt volt. Az eredmny viszont elgedettsggel tlttt el, klnsen annak fnyben, hogy a fehrcsoki burokhoz most egy korbbi projektbl szrmaz, rzsasznre sznezett maradkot hasznltam fel, ami tovbb emelte a borzas gombcok kinzett.
	
	
	
	
	Ebbl tbbet kihozni mr nem tudok, ugorhatunk is a kvetkez kihvsra.