Marcipnos borzaska

Ahhoz, hogy legyrtsam letem els sajt marcipnjt, egy vletlenen keresztl vezetett az t.
Trtnt ugyanis, hogy elksztettem ezt a receptet a klasszik Szamosbl, de nem tetszett. Szraz volt mr maga az alapanyag is,

amin nem segtett a kzepbe ltetett pezsgs eper sem.





Persze nem hagyott nyugodni a kudarc, gy azt talltam ki, megismtlem hzi marcipnnal s nem csak a kzepbe teszek, hanem belekeverem az egsz masszba az zestt, hogy egyenletesen nedvestsen.





Na gy mr telitallat!
A projekt legmacersabb pontja mgsem az eddig lertakban keresend, mert az a mandula aprtsa volt. Szerettem volna egysges, csinos darabkkat, gy a zzst s az aprtgpezst elvetettem, maradt az ollval szabdals.

5 deka szecska tovbb aprtsa j egy rt vett ignybe, pusztt volt. Az eredmny viszont elgedettsggel tlttt el, klnsen annak fnyben, hogy a fehrcsoki burokhoz most egy korbbi projektbl szrmaz, rzsasznre sznezett maradkot hasznltam fel, ami tovbb emelte a borzas gombcok kinzett.




Ebbl tbbet kihozni mr nem tudok, ugorhatunk is a kvetkez kihvsra.