Andor ellenllhatatlan. Mint a csokold, ppen gy. Ezrt is ktttnk ki jra a Szamosnl, szinte napra pontosan egy vvel els tanfolyamunk utn. Na meg persze azrt, hogy tovbbfejlesszk a korbban megszerzett tudst.

A formba nttt bonbonok utn most a ganache kocka ksztst vettk fel a tncrendnkbe.
Ritkasg az olyan helyzet az ember letben, amikor arra buzdtjk, hogy falja, csak falja a csokoldt. Andor felhvsra hol az egyik, hol a msik pasztills tlkba markoltunk annak eldntsre, hogy melyik a kedvencnk.


De a „Kstolj!” parancs a ganache kszts minden fzisban elkerlt, gy vgl a ksz mvekre mr kptelenek voltunk rkvnni.
Ss karamell












s gymlcss krm kszlt,










majd megismerkedtnk a fehrcsoki temperlsval



s a transzferflia hasznlatval.


Andor arra is figyelt, hogy az ltala mestersgesen elidzett katasztrfahelyzetekkel megtantson minket azok elhrtsra.
Remek kikapcsolds ez a tevkenysg, aminek vgn oklevllel,


ajndk transzferflival

s persze a f produktummal, sajt kszts ganache kockinkkal tvoztunk.

Teljesen egyrtelm, hogy folytatsa kvetkezik.
Kicsi ellenreklm: ha valakit rdekel a tma, de nem akar elmenni a kurzusra, az egyik receptet megtanulhatja innen s innen.