Ebbl az egyik csals, ugyanis bolti. De mivel roppant egyszer s finom, mgis megemltem. Gla pudingporbl kszlt pr percnyi keverssel,
	
	kicsit tbb tejjel, hogy a pudingllag ntetre vltson.
	
	Ami viszont vrakozson felli lett, az a szirup. Nem volt otthon narancsom csak citromom, de ez is megfelel sznt s aromt eredmnyezett.
	
	
	A fnk nem tl des, gy ignyli a plusz cukrot, ezrt remek kiegszt hozz ez az zletes szirup.
	
	Magt a tsztt is nagyon brtam, ugyanis nkiszolgl. Az a rsze macers s undi, hogy ragad,
	
	s vizes kzzel kell golyv formlni,
	
	viszont sls kzben prg a fnk a zsiradkban, azaz kvzi magt forgatja,
	
	
	
	gy a kb. 5 perces stsi id alatt simn ssze tudtam lltani a kvetkez adagot a felszabadult kezeimmel.
	rdemes arra figyelni, hogy a tojsfehrje felversn tl ne dolgozzunk robotgppel, mert nagyon sztveri a tr gbeit, gy az eltnik a tsztban (tapasztalatbl mondom).
	
	
	
	Fl adagot ksztettem, 25 grammos golykat formztam.
	Nagyon finom, knny a tsztja, rdemes kiprblni.
	
	