Óda a forró csokihoz
Forró csokit reggeliztem. Viccelsz? Miért is ne? Mikulás after breakfast. Bögre tele, tetejére kicsi tejszínhab és csokireszelék. Aztán csoki fogy, hely nagyobb, több tejszín. A végén már csak tejszín.
Jó gyári forró csokit kifogni nehéz. Mert vagy túl sűrű, vagy túl híg. A LaFestáé például a kedvenc… kakaóm. Fincsi, de nem elég csokis. De most Dr. Oetker jól eltalálta. A korábbiak nem nagyon ízlettek (nálam a fogkrém ízű a mélypont), de ez a mézeskalácsos nagyon bejön, mert jó fűszeres.
Nagyon ötletesek a csokiba dermesztett kanalas verziók is (Culinarishoz érdemes szaladni ezekért a gourmet verziókért, 850 Ft/adag). Felhívnám a figyelmet az alkohollal bolondított változatokra, ahol egy kicsi fiolába zárva csatolják a pia adagot. Zseniális!
Nektek? Más ötlet?
Lafesta
Dr. Oetker
Kanalas