A nagy fuccs a buli, amelyre nem jöttek el a vendégek, nem kötött meg a terrine, és még az ajándékok is otthon maradtak. Ilyen handicapből jól kijönni, na az már valami
2016.11.29. 16:15, Marian |
Eperözön de lehet, inkább cunami
2015.05.24. 19:01, Marian |
Amit a rumról tudni érdemes még mindig Kuba
2015.03.25. 22:14, Marian |
Koktélkodjunk, koktélkodjunk legyünk mi is bártender
Koktélt inni menő dolog. Azért azt nem tesszük minden nap. És exkluzív. És különleges. Ha meg otthon készítjük, lehet vele villogni a vendégeink előtt.
2015.03.21. 16:27, Marian |
Kopi Luwak a cicakaki kávé fenn van a Te bakancslistádon is?
Ez most itt valami gourmet ajánló kellene, hogy legyen, de ezt engedjétek el, mert nem lesz az. Ittam cicakaki kávét Balin, de nem sikerült felfedeznem benne a nagyszerűt, és bizony nem cserélném el a Nespressoval. Ezt jobb előbb, mint utóbb tisztázni. És akkor el is kanyarodhatunk az ismeretterjesztés irányába.
2015.03.05. 18:54, Marian |
A minőség dicsérete
Ha valaki csak azért vesz meg egy több 100 ezer forintos (netán milliós) műanyag táskát, ami ugyanúgy a Távol-Keleten készült és adott esetben ugyanolyan gyatra minőségű, mint a kínaiban töredékáron kapható replikák, mert megengedheti magának, esetleg ezzel hangsúlyozhatja társadalmi státuszát (ebből következő anyagi tehetségét), ott nagy valószínűséggel a mikroökonómiából ismert sznob-hatással állunk szemben (és szó nincs arról, hogy most a koppintás, hamisítás mellett emelnék szót, mert nagyon nem). De ha valaki Nespressot vásárol, úgy gondolom, megfellebbezhetetlen a minőség iránti igénye.
2014.12.21. 09:32, Marian |
Óda a forró csokihoz
Forró csokit reggeliztem. Viccelsz? Miért is ne? Mikulás after breakfast. Bögre tele, tetejére kicsi tejszínhab és csokireszelék. Aztán csoki fogy, hely nagyobb, több tejszín. A végén már csak tejszín.
2014.12.07. 10:48, Marian |
|